Njoftime

Më 25 dhe 26 korrik 2013 në hotelin Aleksandër Pallas, në Shkup u mbajt konferenca e katërt vjetore me organizatat e mërgimtarëve në organizim të Agjencisë së Migracionit të Republikës së Maqedonisë. Konferenca filloi në ora 10:00 më 25.07.2013. Konferencën e hapi Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, z. Nikolla Gruevski. Në konferencë morën pjesë 110 përfaqësues nga 155 shoqatat të mërgimtarëve nga Maqedonia edhe atë prej   Evropës, Australisë, Kanadasë dhe SHBA-ve.
Saturday, 01 October 2016 18:53

KULTURNATTEN - NATA KULTURORE NË KOPENHAGË

Written by
Të premten me 14 tetor 2016 nga ora 17.00 deri më 05.00 mbahet "KULTURNAT" nata kulturore në Kopenhagë. Kjo është një traditë që organizon komuna e Kopenhagës për disa vite me rradhë. Në këtë natë kulturore mbahen rreth 500 aktivitete në gjithë regjionin e Kopenhagës dhe Frederiksbergut.
Saturday, 21 September 2013 11:46

Ndihmoni këtë familie para se të vijë dimri

Written by
Te dashur miq dhe dashamires Deri sot une jam munduar qe te ndihmoj gjithe atyre qe kane pasur nevoje per ndihme time me aq sa kam patur mundësi, por tani me duhet dhe ndihma jote.
Më paraqet nder dhe kënaqësi të veçantë të ju ftojë që të merrni pjesë në Konferencën e katërt vjetore me organizatat e mërgimtarëve, që do të mbahet  më 25 dhe 26 korrik 2013 në Shkup. Konferencën e organizon  Agjencia për Migracion e Republikës së Maqedonisë. Njëjtë si  vitin e kaluar edhe këtë vit presim  që Konferencën të hap Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, z. Nikolla Gruevski.
Për arsye të lëvizjes pa pengesë të mërgimtarëve (hyrje dhe dalje në Republikën e Maqedonisë), shtetasit e Republikës së Maqedonisë të cilët posedojnë nënshtetësi edhe të shtetit të huaj, ndërsa dëshirojnë të dalin me pasaportë të huaj udhëtimi,
Situata e vështirë ekonomike të mundon, por kur asaj i shtohet edhe sëmundja e njërit prej antarëve të familjes atëherë thonë e keqja s’ka kufi. Kështu ka ndodhur edhe në familjen e Shaban Bislimit në fshatin Sellcë të Tetovës.
Page 4 of 5

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 7.54
Perendimi i diellit - ora 16.54
Zgjatja e ditës për 2 orë e 4 minuta
Hëna e re doli me 4 shkurt
Hëna e plotë do të bëhet me 19 shkurt

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk