Njoftime

Tuesday, 19 February 2019 22:28

Thirrje publike nga Ministria për Diasporën e R.M.V për të aplikuar me projekte për persona juridikë dhe fizikë nga Diaspora

Written by
Rate this item
(0 votes)
Të nderuar, Ju njoftojmë se Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Maqedonisë Veriore ka shpallë Thirrje publike për të aplikuar me projekte për persona juridikë dhe fizikë nga Diaspora, e cila financohet edhe nga ministri i diasporës në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë Veriore.

Ministri përgjegjës për diasporën z.Edmond Ademi, fton të gjitha organizatat, shoqatat dhe individët e interesuar, me origjinë nga diaspora, të paraqesin raportet e projektit që mbulojnë idetë dhe iniciativat e interesit të tyre.

Afati i fundit për aplikim zgjatë deri më 15 mars 2019, propozim - projektet e marra pas kësaj date nuk do të merren parasysh.

Projektet e skanuara i dorëzohen Ministrisë së Punëve të Jashtme përmes postës elektronike të Zyrës së Përfaqësuesve Diplomatik dhe Konsullore të Republikës së Maqedonisë  dhe paralelisht në This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Nëse aplikanti nuk ka mundësi të skanojë projektin, ai dorëzohet me postë në përfaqësitë diplomatike përkatëse.

Formati i aplikimit të projektit, si dhe prioritetet për financimin e projekteve të diasporës, janë ngjitur dhe mund të shkarkohen nga linku në vijim nga Ministria e Punëve të Jashtme:

(http://mfa.gov.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=1925:javen-povik-za-proektni-aplikacii-namenet-za-pravni-i-fizichki-lica-od-redovite-na-dijasporata&catid=133&Itemid=1000&lang=mk)

Burim info: Ministria për Diasporë e R.M.V. - https://www.diaspora.gov.mk/?q=sq/node/126

Read 713 times Last modified on Tuesday, 19 February 2019 22:35

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 5.49
Perendimi i diellit - ora 20.37
Shkurtimi i ditës për 2 orë e 39 minuta
Hëna e re do të dalë me 30 gusht
Hëna e plotë u bë me 15 gusht

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk