Njoftime

Sunday, 04 September 2016 21:11

SHENJTËRIMI I NËNËS TEREZË EDHE NË KOPENHAGË

Written by
Rate this item
(0 votes)
  Ambasada e Shqipërisë në Danimarkë me seli në Kopenhagë, organizon aktivitet me rastin e shenjtërimit të Nënë Terezës.

Me këtë rast, ambasadori i Shqipërisë në Danimarkë z.Kastriot Robo ka ftuar gjitha shoqatat shqiptare, mediumet e shkruara dhe elektronike shqiptare, organizatat shqiptare, institucionet fetare shqiptare dhe shumë aktivist shqiptar që veprojnë në Danimarkë të marrin pjesë në këtë aktivitet.

Aktiviteti mbahet të shtunën me datë 10 shtator nga ora 17.00 në kishën Sankt Angars në adresën: Bredgade 64, 1260 Kopenhagë dhe më pas aktiviteti vazhdon me një pritje në Institutin Sankt Joseph në ora 18.30 në adresën: Hammarskjoelds Alle 17, 2100 Kopenhagë Ø.

 

Nga: Bardhyl Islami

 

Read 1179 times Last modified on Sunday, 04 September 2016 21:11

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 4.32
Perendimi i diellit - ora 21.54
Shkurtimi i ditës për 0 orë e 5 minuta
Hëna e re do të dalë me 13 korrik
Hëna e plotë u bë me 28 qershor

21 qershori, dita më e gjatë e vitit

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk