Njoftime

Sunday, 25 March 2018 19:47

NJOFTIM NGA BESA TRANS

Written by
Rate this item
(0 votes)
Agjencioni turistik BESA TRANS i informon gjithë klientët dhe bashkatdhetarët se nga data 17 mars 2018 filloi zgjërimin e linjës për transportin e udhëtarëve nga atdheu për në Skandinavi, duke shtuar dhe destinacionet në MAQEDONI dhe KOSOVË.

Göteborg – Halmstad – Helsingborg – Malmø – Kopenhagë -

- MAQEDONI - Kumanovë – Shkup – Tetovë – Kërçovë – Ohër – Resen – Manastir dhe

- KOSOVË – Ferizaj – Prishtinë

Dhe nga gjitha këto destinacione ka udhëtime anasjelltas.

 

ORARI I UDHËTIMEVE

 

 

REZERVO, PAGUAJ dhe MERR BILETËN ONLINE është RISIA tjetër te agjencioni BESA TRANS.

këtë mund ta bëni te webfaqja e RE e BesaTrans në www.besabus.dk

 

 

 

Udhëtim të këndshëm

www.besabus.dk

Frederikssundsvej 114.B

2400 København NV

København (Danmark) Tlf: +45 35363224, +45 26704663

Malmo (Suedi) tlf.:  +46 0733 177 170,

Tetovo (MK).: +389 44 338 690, +389 070 240 624

Resen (MK).: +389 78 450 285

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Read 2447 times Last modified on Monday, 26 March 2018 22:01

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 7.21
Perendimi i diellit - ora 18.34
Shkurtimi i ditës për 6 orë e 15 minuta
Hëna e re doli me 28 shtator
Hëna e plotë do të bëhet me 13 tetor

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk