Njoftime

Tuesday, 19 June 2018 21:21

NJOFTIM: Mbrëmje kulturore me promovim librash Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Me datë 27.07.2018 në ora 6.MD - 11:30.MD në Hotel "International" në Prishtinë nën organizim të Murat Kocit, do të mbahet mbrëmje kulturore me promovim librash.

Lidhja e Shoqatave Shqiptare “Iliria” në Suedi do bëj promovimin e dy librave që kanë pa dritën e botimit me mbështetjen e LSHSH “Iliria”. Libri monografi “Një jetë për Shqipërinë etnike” i mësuesit dhe autorit të disa librave shkollor z. Hazbi Lalinca si dhe përmbledhja me poezi “Shkolla e diplomacisë” e z. Ilaz Bobaj.

Hazbi Lalinca është nga Kosova por jeton e vepron në veri të Europës në Suedi dhe Ilaz Bobaj është nga Shqipëria por jeton e vepron në Greqi. Njeri në jug, tjetri në vëri sjellin para jush përpos librave edhe përvojat e të jashtëzakonshme jetësore, pedagogjike, letrare e humane. Referues në ketë mbrëmje tërësisht kulturore do jenë personalitete të letrave, të kulturës e dashamirë të bashkimit kombëtar. Mbrëmjen do e pasurojnë edhe këngëtar e artistë të estradës së Kosovës.

 

Nga: Bardhyl Islami

Read 308 times

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 7.32
Perendimi i diellit - ora 16.14
Shkurtimi i ditës për 8 orë e 45 minuta
Hëna e re doli me 7 nëntor
Hëna e plotë do të bëhet me 23 nëntor

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk