Njoftime

Friday, 19 April 2019 12:50

Kandidatët për kryetar shteti të RMV

Written by
Rate this item
(0 votes)
Në zgjedhjet për kryetar shteti të RMV që do të mbahen me 21 pril 2019 do të garojnë 3 kandidat:

Me numër 1 garon Blerim Reka – kandidat i pavarur (me mbëstetje nga partitë shqiptare Aleanca me Besë)

Me numer 2 garon Gordana Siljanovska Davkova nga partia maqedone VMRO-DMPNE dhe

Me numër 3 garon Stevo Pendarovski nga partia maqedone LSDM

 

Në këto zgjedhje për kryetar shteti të RMV, është hera e pare që shqiptarët në RMV garojnë me një kandidat të përbashkët z.Blerim Reka në këto zgjedhje.

Nga: Bardhyl Islami

Read 249 times Last modified on Saturday, 20 April 2019 12:53

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 5.49
Perendimi i diellit - ora 20.37
Shkurtimi i ditës për 2 orë e 39 minuta
Hëna e re do të dalë me 30 gusht
Hëna e plotë u bë me 15 gusht

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk