Njoftime

Friday, 20 January 2017 00:06

600 m2 AKULL FALAS NË KOPENHAGË Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Të shtunën me 21 janar nga ora 10.00 hapet një shesh i rri prej 600 m2 për patinazh mbi akull në Kopenhagë. Sheshi ndodhet afër stacionit kryesor të trenave në Kopenhagë në adresën: Tietgensgade 39. Ditën e hapjes do të ju argëtojë DJ Master Fatman.

 

Sheshi është falas për përdorim nëse i ke patinat e tua me veti, por është mundësia dhe të marrësh me qira patina. Sheshi për patinazh mbi akull do të jetë hapur çdo ditë nga ora 10 – 20 nga data 21 janar deri në mes të muajit mars 2017.

Përndryshe, pas mbylljes së sezonit për patinazh, në këtë shesh priten të nisin punimet e një hoteli me 380 dhoma.

 

Nga: Bardhyl Islami

Read 778 times Last modified on Friday, 20 January 2017 00:06

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 4.32
Perendimi i diellit - ora 21.54
Shkurtimi i ditës për 0 orë e 5 minuta
Hëna e re do të dalë me 13 korrik
Hëna e plotë u bë me 28 qershor

21 qershori, dita më e gjatë e vitit

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk