Njoftime

Nëse udhëtoni për në Maqedoninë e Veriut, është mirë që të lexoni rregullat e doganës së Maqedonisë së Veriut që të dini të drejtat e juaja për kalimin e kufirit, kalimin e mallit tuaj, parave, mallrave që lejohen pa tatim doganor, etj.
Friday, 19 April 2019 12:50

Kandidatët për kryetar shteti të RMV

Written by
Në zgjedhjet për kryetar shteti të RMV që do të mbahen me 21 pril 2019 do të garojnë 3 kandidat:
Të shtunën me 20 prill 2019 nga ora 7.00 – 19.00 voton diaspora për kryetar shteti në gjitha përfaqësitë diplomatike konsullore të RMV. Të drejtën për votim e kanë bërë vetëm 1.81 votues në gjithë botën nga 77.597 që janë të rregjistruar në listën zgjedhore të diasporës së RMV.
Njoftohen të gjithë shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut të cilët gjenden me punë ose qëndrim të përkohshëm në Danimarke se më datë 21 prill 2019 do të mbahen Zgjedhjet për Kryetar të Republikës së Maqedonisë së Veriut.
Wednesday, 20 February 2019 21:31

Shkolla Verore 2019 - për fëmijët e diasporës

Written by
Të nderuar mërgimtarë! Agjencioni për Migracion i R. së Maqedonisë së Veriut, organizon Shkollë Verore për mësimin e gjuhës amtare (maqedonisht dhe shqip) që u dedikohet fëmijëve të mërgimtarëve nga Diaspora.
Të nderuar, Ju njoftojmë se Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Maqedonisë Veriore ka shpallë Thirrje publike për të aplikuar me projekte për persona juridikë dhe fizikë nga Diaspora, e cila financohet edhe nga ministri i diasporës në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë Veriore.
Page 1 of 6

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 7.21
Perendimi i diellit - ora 18.34
Shkurtimi i ditës për 6 orë e 15 minuta
Hëna e re doli me 28 shtator
Hëna e plotë do të bëhet me 13 tetor

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk