Lajme

Aktuale.dk - Aktuale
Sunday, 30 September 2012 16:34

Nuset shqiptare ringjallin fshatrat serbe

Në fshatin Davidoviq afër Minjerës, këtë pranverë ka patur aheng në shtëpinë e Gjokoviqit. I biri Predrag (27) është martuar me Anila Lodovik-Prendi, shqiptare nga Tirana. Deri tani, në këtë rajon nuk ka patur martesa të tilla. Pas Anilës, me siguri do të ketë ende.
Sunday, 30 September 2012 16:18

Hapja e faqes zyrtare www.100vjet.dk

Written by
Në kuadër të festimeve të 100 vjetorit të Pavarësisë, nën kujdesin e Ambasadës së Shqipërisë në Kopenhagë, të gjitha shoqatat, mediat dhe studentët shqiptarë në Danimarkë, nën frymen e gjithëpërfshirjes dhe të unitetit të kombit, krijuan faqen zyrtare www.100vjet.dk .
Nëse udhëtoni për në Maqedoni, është mirë që të lexoni rregullat e doganës së Maqedonisë që të dini të drejtat e juaja për kalimin e kufirit, kalimin e mallit tuaj, parave, mallrave që lejohen pa tatim doganor, etj.
Ju që punoni profesionin e zgjedhur pa dëshirën tuaj dhe që jeni të diplomuar në atdhe, nëse doni të punoni profesionin që ju fle në zemër dhe që jeni i diplomuar në atdhe për atë profesion, tani e keni mundësinë që diploma e juaj të verifikohet dhe në Danimarkë e të punoni atë që doni me zemër e jo me mendje.
Sunday, 30 September 2012 15:54

Blej biletë udhëtimi me SMS në Kopenhagë

Written by
Nëse doni të udhëtoni me autobus, tren apo metro në Kopenhagë, ju duhet të bleni vetëm 1 biletë që vlen për cilindo lloj mjeti të transportit, dhe këtë biletë tani mund ta bleni me sms. Kjo biletë vlen brenda Kopenhagës dhe për ato zona që vet i porositni.
Saturday, 22 September 2012 16:44

Kupa e pavarësisë mbahet në Kopenhagë

Written by
TURNIR NË FUTBOLL TË VOGËL (3+1) ME RASTIN E 100 VJETORIT TË PAVARËSISË SË SHQIPËRISË (vetëm për të riturit). Turniri mbahet të dielën me 25 nëntor 2012 nga ora 9.00, Në sallën e shkollës së Tingbjerg-ut (adresa: Skolesiden 2, Brønshøj 2700) - Danimarkë

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 6.41
Perendimi i diellit - ora 18.00
Zgjatja e ditës për 4 orë e 24 minutë
Hëna e re doli me 6 mars
Hëna e plotë do të bëhet me 21 mars

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk