Lajme

Aktuale.dk - Aktuale
Në Monako jetojnë 18.000 banorë për cdo km2, ndërsa në Islandë jetojnë vetëm 2 banorë për cdo km2.
Wednesday, 20 February 2019 21:31

Shkolla Verore 2019 - për fëmijët e diasporës

Written by
Të nderuar mërgimtarë! Agjencioni për Migracion i R. së Maqedonisë së Veriut, organizon Shkollë Verore për mësimin e gjuhës amtare (maqedonisht dhe shqip) që u dedikohet fëmijëve të mërgimtarëve nga Diaspora.
Të nderuar, Ju njoftojmë se Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Maqedonisë Veriore ka shpallë Thirrje publike për të aplikuar me projekte për persona juridikë dhe fizikë nga Diaspora, e cila financohet edhe nga ministri i diasporës në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë Veriore.
Të nderuar mërgimtarë. Agjencioni për Migracion i R. së Maqedonisë Veriore do të mbajë Kamp Sportiv Veror vetëm për fëmijët e mërgimtarëve - "Strugë 2019". Rregjistro fëmijën tënd…
Ministri për Diasporën i R. së Maqedonisë Veriore z. Edmond Ademi i shoqëruar nga drejtori i Agjencionit për Migracion i R.M.V. z. Nikola Shalvarinov patën një turne në shtetet e Skandinavisë për të prezentuar strategjinë kombëtare për bashkëpunim me diasporën dhe planin e veprimit. Takimet me diasporën i filluan në Oslo me diasporën nga Norvegjia, pastaj vazhduan në Malmo për t’u takuar me diasporën nga Suedia dhe në fund mbaruan takimet me diasporën nga Danimarka.
Mbrëmë, në natën e parë të fillimit të sezonit të ri të X-factor 2019 në Danimarkë, performoi edhe shqiptarja Albina.

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 5.49
Perendimi i diellit - ora 20.37
Shkurtimi i ditës për 2 orë e 39 minuta
Hëna e re do të dalë me 30 gusht
Hëna e plotë u bë me 15 gusht

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk