Lajme

Sunday, 10 March 2019 20:07

Verifiko diplomën tënde nga atdheu në Danimarkë Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Ju që punoni profesionin e zgjedhur pa dëshirën tuaj dhe që jeni të diplomuar në atdhe, nëse doni të punoni profesionin që ju fle në zemër dhe nëse jeni i diplomuar në atdhe për atë profesion, tani e keni mundësinë që diploma e juaj të verifikohet dhe në Danimarkë.

Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Danimarkës që nga viti 2001 ka formuar institucionin "Guide til vurdering og anerkendelse af udenlandske uddannelser" për vlerësimit e diplomave nga jashta Danimarka. Kjo ofron mundësi dhe për shqiptarët që jetojmë në Danimarkë dhe që janë të diplomuar në atdhe për të verifikuar diplomën e tyre.
 
E vetmja gjë që ti duhet bërë është të përktheni gjitha dokumentat e nevojshme që kërkohen për verifikim nga institucioni "Guide til vurdering og anerkendelse af udenlandske uddannelser" dhe ti dërgoni në adresën:

http://ufm.dk/uddannelse-og-institutioner/anerkendelse-og-dokumentation/guide-til-anerkendelse
 
Përkthimin e dokumentave mund ta bëni në anglisht ose në danisht. Përkthimin mund ta bëni në atdhe ose në Danimarkë tek Enver Loku tlf. 40 72 46 23 ose email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Suksese në të ardhmen gjithë atyre që duan të kapin shansin e jetës.


Nga: Bardhyl Islami

Read 460 times Last modified on Sunday, 10 March 2019 21:10

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 4.34
Perendimi i diellit - ora 21.53
Shkurtimi i ditës për 0 orë e 9 minuta
Hëna e re doli me 2 korrik
Hëna e plotë do të bëhet me 16 korrik

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk