Lajme

Wednesday, 18 June 2014 18:07

Vera e Kulturës Tetovare 2014

Written by
Rate this item
(0 votes)
Komuna e Tetoves organizon per here te 2 manifestimin Vera e Kultures Tetovare. Manifestimi mbahet sa ma shpejt qe mundet, para se te vijne gurbetqaret nga data 16 deri 25 qershor, sepse ato gurbetqaret edhe ashtu smarrin vesht ka kultura. Ato vetem duhet te vijn dhe te bin dini euro.

 

E tash te flas pak seriozisht.
Turp per komunen e Tetoves dhe qeverine e Mk, asgje nuk organizojne per gurbetqaret, kur dihet fakti qe 1.6 miliarde euro cdo vit hyjne ne Mk vetem nga gurbetqaret, ndersa buxheti i pergjithshem vjetor i Mk eshte 2 miliarde euro.


Tani nuk kerkoj meshire por nje gje e di, gjenerata e 1 dhe e 2 e shqiptarëve qe janë në gurbet, do te vijne cdo vit ne Mk dhe ende do sjellin euro, por gjenerata 3 nuk do tua fale kete, ate gjenerate e keni humbur. Asgje nuk investon Mk dhe komunat, qe ta terheqin gjeneraten e trete.

 

Nga: Bardhyl Islami

Read 1421 times Last modified on Wednesday, 18 June 2014 18:08

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 5.49
Perendimi i diellit - ora 20.37
Shkurtimi i ditës për 2 orë e 39 minuta
Hëna e re do të dalë me 30 gusht
Hëna e plotë u bë me 15 gusht

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk