Lajme

Thursday, 28 September 2017 18:03

Takim i ambasadorit të Shqipërisë me mësuesit shqiptarë në Danimarkë

Written by
Rate this item
(0 votes)
Me ftesë të amabasadorit të Shqipërisë në mbretërinë e Danimarkës, z.Kastriot Robo, u mbajtë një takim pune me mësuesit shqiptarë në Danimarkë.

Takimi u mbajt të hënën me 25 shtator nga ora 18 në Kopenhagë në ambientet e ambasadës së Shqipërisë. Temë e takimit ishte: gjendja momentale e arsimit plotësues në gjuhën shqipe në Danimarkë, statusi i ardhshëm i arsimit shqip dhe statistika e arsimit plotësues në gjuhën shqipe.

Ambasadori z.Kastriot Robo shfaqi interesim të madh për arsimin plotësues në gjuhën shqipe në Danimarkë, njëkohësisht ofroi mbështetjen dhe ndihmën për arsimin plotësues në gjuhën shqipe në Kopenhagë.

Nga: Bardhyl Islami

Read 603 times Last modified on Tuesday, 10 October 2017 18:07

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 4.32
Perendimi i diellit - ora 21.54
Shkurtimi i ditës për 0 orë e 5 minuta
Hëna e re do të dalë me 13 korrik
Hëna e plotë u bë me 28 qershor

21 qershori, dita më e gjatë e vitit

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk