Lajme

Monday, 22 September 2014 20:25

SHQIP.SE = facebook shqiptar

Written by
Rate this item
(0 votes)
Me datë 20 shtator 2014 u publikua webfaqja www.shqip.se qe punon si rrjet social në intenet. Me ardhjen e stinës së vjeshtës lindi dhe faqja e re shqiptare www.shqip.se me funsionet e njejta si facebook-u. Pronari i kësaj webfaqe eshte Reshat Memishi nga Kopenhaga i njohur si chati.dk

Gjuha e urdhërave të kesaj webfaqe eshte anglisht, nga shkaku qe te bashkohen gjithe shqiptaret kudo qe jane neper bote, dhe tani ne kete kohe secili shqiptar thuajse njeh anglishten te cilen gjuhe e kane mesuar nga perdorimi i aparateve elektronike.

Qellimi i gjithe kesaj webfaqe eshte qe ketu do te kete vetem anetar shqiptar dhe eshte mire qe te formohet nje rrjet social vetem i shqiptareve - shprehet pronari i www.shqip.se.

Tani shqiptaret e kane nje hapesire te veten te perdorin www.shqip.se si vend ku mund te komunikojne, te reklamojne, te paraqesin punimet e tyre, te lajmerojne, te informojne, etj.

 

Nga: Bardhyl Islami

Read 1195 times Last modified on Wednesday, 24 September 2014 15:34

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 6.01
Perendimi i diellit - ora 20.19
Zgjatja e ditës për 7 orë e 22 minutë
Hëna e re doli me 5 prill
Hëna e plotë do të bëhet me 19 prill

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk