Lajme

Thursday, 18 May 2017 20:46

Shenja të reja në komunikacion për biçikleta në Kopenhagë Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
A i keni vërrejtë këto ditë ca shenja të reja nëpër shtigjet për biçikleta në qytetin e Kopenhagës?

Këto shenja të reja të udhëzojnë ty për super rrjetin e ri të shtigjeve për biçikleta, që është zmadhuar me 5 supershtigje të reja që shtrihen rreth e përqark Kopenhagës, duke përfshirë Allerød, Frederikssund dhe Vanløse, së bashku me gjitha shtigjet në mes të qytetit.

Ju falemenderoj që përdorni biçikletën mbrenda dhe jashtë qytetit.

Komuna e Kopenhagës – www.kk.dk

 

Nga: Bardhyl Islami

 

Read 1195 times Last modified on Thursday, 18 May 2017 20:54

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 7.54
Perendimi i diellit - ora 16.54
Zgjatja e ditës për 2 orë e 4 minuta
Hëna e re doli me 4 shkurt
Hëna e plotë do të bëhet me 19 shkurt

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk