Lajme

Friday, 26 October 2018 14:26

Rriten çmimet për transport publik në ishullin Sjaelland në Danimarkë Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Kompania e transportit publik në Kopenhagë “DOT”- Din Offentlige Transport, njofton se nga 20 janari 2019 do të rriten çmimet për biletat e transportit publik me 2,1 %. Me rritjen e çmimeve të biletave do të ndërpritet edhe shitja e bilet- kartelave për 10 udhëtime (klippekort).

Qëllimi i rritjes së çmimeve të biletave nga kompania DOT, bëhet që në të ardhmen të përdoret vetëm lloji i biletave “rejsekort” ose biletat online nga aplikacioni DOT për telefonët smartphone që mund të shkarkohet në IOS dhe Android.

 

Nga: Bardhyl Islami

Read 155 times

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 8.41
Perendimi i diellit - ora 15.47
Zgjatja e ditës për 0 orë e 11 minuta
Hëna e re do të dalë me 6 janar
Hëna e plotë u bë me 22 dhjetor

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk