Lajme

Sunday, 30 June 2013 23:23

Pushimi veror 2013

Written by
Rate this item
(0 votes)
Vera 2013 afrohet, dhe shumica e bashkatdhetarëve pregatiten për udhëtim, por nëse keni hamendje në destinacionin tuaj, revista aktuale ka zgjedhur disa nga vendet e bukura nga atdheu ynë që ju ti vizitoni gjatë pushimeve verore.

 

 

 

 

 

 

 

Nga: Bardhyl Islami
 

Read 1625 times Last modified on Sunday, 30 June 2013 23:52

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 5.49
Perendimi i diellit - ora 20.37
Shkurtimi i ditës për 2 orë e 39 minuta
Hëna e re do të dalë me 30 gusht
Hëna e plotë u bë me 15 gusht

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk