Lajme

Wednesday, 24 June 2015 18:06

Poste-uji të pastër dhe të ftohtë nëpër Kopenhagë

Written by
Rate this item
(0 votes)
Tani, ti më nuk duhet të marrish një shishe me ujë kur do të bësh vrapim ose kur do të shëtitesh nëpër qytetin e Kopenhagës.


Ti, tani mund të shuajsh etjen me ujë të pastër dhe të ftohtë gjatë shëtitjes nëpër qytet. Komuna e Kopenhagës ka ngritur poste higjienike të ujit me ujë të ftohtë dhe të pastër në Amager, në periferi dhe në brendi të qytetit të Kopenhagës.
Kompania Hofor bën shperndarjen e ujit të pijshëm nëpër vendbanimet në qytetin e Kopenhagës. Kompania HOFOR siguron ujë të freskët dhe të kontrolluar çdo ditë, pa bakterie.


Në hartën më poshtë, ju mund të shihni se ku janë të vendosura postet me ujë në qytetin e Kopenhagës. Planifikoni shëtitjen tuaj nëpër qytet se ku mund të pijni uji të pastër dhe të ftohtë. (kliko mbi hartë dhe zoom mbrenda)


Postet e ujit janë të shënuara në hartë me gjilpëra shënuese. Me ngjyrë të kaltër mshelë ndodhen postete ujit që janë të hapura gjithë vitin, dhe me ngjyrë të kaltër çelë janë të shënuara postet e ujit që janë të hapura vetëm gjatë verës, dmth gjysmë viti.


Nga: Bardhyl Islami

Read 1909 times Last modified on Monday, 29 August 2016 21:48

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 4.34
Perendimi i diellit - ora 21.53
Shkurtimi i ditës për 0 orë e 9 minuta
Hëna e re doli me 2 korrik
Hëna e plotë do të bëhet me 16 korrik

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk