Lajme

Sunday, 30 September 2012 16:56

Përse nevojitet letërnjoftimi në Maqedoni?

Written by
Rate this item
(0 votes)
Për çka në fakt u duhet letërnjoftimi i Maqedonisë shtetasve të Maqedonisë që jetojnë në mërgatë: - Për tu identifikuar kur janë për pushime në Maqedoni - Në Maqedoni nuk mund të këmbejsh para në bank pa letërnjoftim (p.sh. nga euro në denar)

- Në Maqedoni të gjitha shitblerjet e pronave të patundshme bëhen vetëm me letërnjoftim
- Pastaj disa shtatas të Maqedonisë që jetojnë me punë të përkohshme në mërgatë, zgjedhin të udhëtojnë me aeroplan çdo vjet dhe blejnë një veturë në Maqedoni, në vend që ta huazojnë një rent-a-car. Për ta blerë një veturë dhe t’a hudhësh atë mbi emrin tënd personal duhet letërnjoftim.
- Çdo punë në administratën shtetërore dhe komunale të Maqedonisë kryhet vetëm me letërnjoftim.

--------------------------

Nga: Bardhyl Islami

Read 5771 times Last modified on Sunday, 30 September 2012 21:46

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 4.34
Perendimi i diellit - ora 21.53
Shkurtimi i ditës për 0 orë e 9 minuta
Hëna e re doli me 2 korrik
Hëna e plotë do të bëhet me 16 korrik

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk