Lajme

Saturday, 30 June 2018 22:11

Përfundoi viti shkollor në Danimarkë

Written by
Rate this item
(1 Vote)
Të premten me datë 29 qershor 2018, përfundoi viti shkollor në Danimarkë. Nga e shtuna me 30 qershor deri më 12 gusht, shkollat fillore dhe dhe të mesme në Danimarkë kanë pushim veror.

Viti i ri shkollor 2018/ 2019 në Danimarkë fillor të hënën me 13 gusht 2018.

Një vit shkollor në Danimarkë ka 200 ditë pune të ndara në 40 javë punë, ndërsa mësuesit kanë 1924 orë pune në vit.

 

Nga: Bardhyl Islami

Read 666 times Last modified on Saturday, 30 June 2018 22:16

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 6.01
Perendimi i diellit - ora 20.19
Zgjatja e ditës për 7 orë e 22 minutë
Hëna e re doli me 5 prill
Hëna e plotë do të bëhet me 19 prill

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk