Lajme

Thursday, 18 April 2019 11:36

Parajsa për të gjallët në varrezat Bispebjerg në Kopenhagë Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Varrezat Bispebjerg janë një ndër 10 vendet që më së shumti tërheqin vizitorë në vit në Kopenhagë. Mbrenda vitit vizitohet nga 150.000 vizitorë nga vendi dhe turistë nga jashtë vendit.

Varrezat ndodhen në veri-perendim të qytetit të Kopenhagës. Ajo që bën këto varreza atraktive është tuneli me drunjtë e qershive japoneze. Qershitë japoneze i mbolli komuna e Kopenhagës në vitin 1992 dhe ato çelin në javën e 15 dhe 16 të vitit. Përvec drunjëve japonez në këto varreza ka vend të caktuar për tu varrosur të krishterët, protestantët, muslimanët, ortodoksët, autistët, fëmijët dhe njerëz anonim që nuk dëshirojnë të kenë varr me emrin e tyre.

Nga: Bardhyl islami

Shiko galerinë me foto më poshtë artikullit.

Read 106 times Last modified on Thursday, 18 April 2019 11:55

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 6.01
Perendimi i diellit - ora 20.19
Zgjatja e ditës për 7 orë e 22 minutë
Hëna e re doli me 5 prill
Hëna e plotë do të bëhet me 19 prill

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk