Lajme

Tuesday, 02 January 2018 16:50

Muslimanët, me 1 janar pastruan falas qendrën e Kopenhagës

Written by
Rate this item
(0 votes)
“Muslimanët për paqë” quhet shoqata e muslimanëve në Kopenhagë, e cila për pesë vite me rradhë me anëtarët e vet e pastrojnë sheshin dhe qendrën e Kopenhagës.

Ata në mëngjesin e hershëm me 1 janar, pastruan sheshin Rådhuspladsen në Kopenhagë nga mbeturinat e fishekzjarreve dhe mbeturinave tjera të banorvë që festojnë vitin e ri.

Risi për sivjet ishte se kjo shoqatë me anëtarët e vet, u organizua dhe pastroi falas edhe qendrën e qytetit të dytë më të madh në Danimarkë, Århus.

Ky është një gjest human për t’u përshëndetur dhe duhet të merret si shembull i mirë nga gjithë bota.


Nga: Bardhyl Islami

Read 907 times Last modified on Tuesday, 02 January 2018 17:20

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 7.32
Perendimi i diellit - ora 16.14
Shkurtimi i ditës për 8 orë e 45 minuta
Hëna e re doli me 7 nëntor
Hëna e plotë do të bëhet me 23 nëntor

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk