Lajme

Wednesday, 18 June 2014 18:30

Kopenhaga u zgjodh qyteti më i mirë në botë

Written by
Rate this item
(0 votes)
Magazina/revista britaneze e stilit të jetës Monocle ka zgjedhur për here të tretë me rradhë Kopenhagën si qyteti më i mirë në botë për të jetuar. Kopenhagasit duhet të ndjehen krenar, thotë kryetari i bashkisë së Kopenhagës, Frank Jensen.


Një jetë e begatshme kulturore, një tolerancë e lartë, transporti urban mirë i organizuar dhe parqet e shumta me gjelbërim janë disa nga faktorët që Kopenhaga është zgjedhur me nderin më të madh si qyteti më i mirë në botë për të jetuar. Ky është viti i tretë me rradhë që Kopenhaga fiton titullin. Cmimin për këtë titull e pranoi me gjithë dëshirë.

Nga: Bardhyl Islami

Read 1365 times Last modified on Wednesday, 18 June 2014 18:31

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 4.34
Perendimi i diellit - ora 21.53
Shkurtimi i ditës për 0 orë e 9 minuta
Hëna e re doli me 2 korrik
Hëna e plotë do të bëhet me 16 korrik

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk