Lajme

Tuesday, 02 January 2018 16:03

Fjalimi i kryeministrit danez, kryesisht për për të huajt

Written by
Rate this item
(0 votes)
Fjalimi i kryeministrit danez Lars Loeke Rasmusen sivjet kryesisht përmbajti politikën për të huajt në Danimarkë.

Ai në shumicën e fjalimit foli për integrimin e të huajve. Në mes tjerash ai paralajmëroi se qeveria daneze është duke u pregatitur për një përballje me shoqërinë paralele që të huajt janë duke e bërë në Danimarkë dhe se në disa vende në Danimarkë, betoni duhet të thyhet. Ai e kishte fjalën për lagjet Gheto të cilat janë në 13 komuna në Danimarkë.

 

Nga: Bardhyl Islami

Read 362 times Last modified on Tuesday, 02 January 2018 17:21

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 4.28
Perendimi i diellit - ora 21.55
Zgjatja e ditës për 10 orë e 31 minuta
Hëna e re doli me 14 qershor
Hëna e plotë do të bëhet me 28 qershor

21 qershori, dita më e gjatë e vitit

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk