Lajme

Tuesday, 02 January 2018 16:35

10 gjërat që duhet të mbahen mend...

Written by
Rate this item
(0 votes)
10 gjërat që duhet të mbahen mend, kur je duke përjetuar një kohë të vështrë në jetë.
  1. Gjithëçka mundet dhe do të ndryshojë
  2. Ti ke mbijetuar sfida jete edhe më përpara
  3. Është një proces mësimi
  4. Jo gjithëçka që dëshiron, është e bekuar
  5. Gjej vehtes kohë për t’u argëtuar
  6. Të jesh i mirë për vetveten, është ilaçi më i mirë
  7. Negativiteti i të tjerëve nuk ka rëndësi
  8. Ti si person, ke shumë forca
  9. Gjithëçka është e mundshme
  10. Gjërat e mrekullueshme, këkojnë kohë


Nga: Bardhyl Islami

Read 528 times Last modified on Tuesday, 02 January 2018 17:21

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 7.26
Perendimi i diellit - ora 18.28
Shkurtimi i ditës për 6 orë e 25 minuta
Hëna e re do të dalë me 9 tetor
Hëna e plotë u bë me 25 shtator

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk