Shërbime Qytetare

Sunday, 05 April 2015 16:04

Verifiko në Danimarkë, diplomën tënde nga atdheu Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Ju që punoni profesionin e zgjedhur pa dëshirën tuaj dhe që jeni të diplomuar në atdhe, nëse doni të punoni profesionin që ju fle në zemër dhe që jeni i diplomuar në atdhe për atë profesion, tani e keni mundësinë që diploma e juaj të verifikohet dhe në Danimarkë e të punoni atë që doni me zemër e jo me mendje.


 

 
Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Danimarkës që nga viti 2001 ka formuar institucionin "Guide til anerkendelse" për vlerësimit e diplomave nga jashta Danimarka. Kjo ofron mundësi dhe për shqiptarët që jetojmë në Danimarkë dhe që janë të diplomuar në atdhe për të verifikuar diplomën e tyre.
 
E vetmja gjë që ti duhet bërë është të përktheni gjitha dokumentat e nevojshme që kërkohen për verifikim nga institucioni "Guide til anerkendelse" dhe ti dërgoni në adresën:

 

http://ufm.dk/uddannelse-og-institutioner/anerkendelse-og-dokumentation/guide-til-anerkendelse
 
Përkthimin e dokumentave mund ta bëni në anglisht ose në danisht. Përkthimin mund ta bëni në atdhe ose në Danimarkë tek Enver Loku tlf. 40 72 46 23 ose email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Suksese në të ardhmen gjithë atyre që duan të kapin shansin e jetës.

--------------------------
Nga: Bardhyl Islami

Read 4241 times Last modified on Thursday, 15 October 2015 19:24

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 4.32
Perendimi i diellit - ora 21.54
Shkurtimi i ditës për 0 orë e 5 minuta
Hëna e re do të dalë me 13 korrik
Hëna e plotë u bë me 28 qershor

21 qershori, dita më e gjatë e vitit

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk