Shërbime Qytetare

Sunday, 30 September 2012 17:48

Linke për shërbime qytetare

Written by
Rate this item
(0 votes)
Shërbime informative për banim në Danimarkë

 

www.nyidanmark.dk - si ti marrësh lejen e qëndrimit ose vizë në Danimarkë - në 16 tjera gjuhë përvec shqip

www.finfo.dk  - gjithëcka për sistemin shtetëror dhe administrativ ne Danimarkë

www.kvinde.finfo.dk  - faqe për femrat e huaja në Danimarkë

www.kk.dk  - faqja zyrtare e komunës së Kopenhagës

www.aok.dk  - gjithëcka për aktivitetet në qytetin e Kopenhagës

www.denmark.dk  - gjithëcka për Danimarkën në gjuhën angleze

www.visitcopenhagen.dk  - nëse mendoni të vizitoni qytetin e Kopenhagës

www.familiestyrelsen.dk  - gjithcka për penzionet ne Danimarkë, emrimin e femijeve, familjen, etj.

www.personregistrering.dk  - per ndryshim te emrit personal, dhe shërbime personale ne Daniamrkë, etj.
 


Lexues të nderuar këto janë disa nga linket që ne ua preferojmë, nëse dini dhe JU ndonjë tjetër, na shkruani që t'i publikojmë dhe të jenë në shërbim të qytetarëve.

---------------------------

Nga: Bardhyl Islami
 

Read 2949 times Last modified on Sunday, 30 September 2012 21:24

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 5.49
Perendimi i diellit - ora 20.37
Shkurtimi i ditës për 2 orë e 39 minuta
Hëna e re do të dalë me 30 gusht
Hëna e plotë u bë me 15 gusht

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk