Ambasadat

Sunday, 30 September 2012 18:14

Ambasada në Danimarkë

Written by
Rate this item
(1 Vote)
  Ambasada në DK - adresa dhe linke për kontaktim me ambasadat që kanë nevojë qytetarët.

 

 

 

 

 

 

 

Ambasada e Shqipërisë
Adresa:
Frederiksholms Kanal 4, st, tv
DK- 1220 København K
Tel.: +45 3391 7970 / 79
Fax: +45 3391 7969

www.ambasadat.gov.al/denmark/
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Ambasada e Maqedonisë
Adresa: H.C. Andersens Boulevard 37, 2. tv.
1553 København V
Tel.: +45 39 76 69 20
Tel.: +45 39 76 69 28

Fax: +45 39 76 69 23
http://www.missions.gov.mk/copenhagen
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

 

Ambasada e Malit të Zi
Adresa: së shpejti

 

 

 

Ambasada e Kosovës
Adresa: së shpejti
 

Read 3845 times Last modified on Saturday, 10 December 2016 19:19

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 7.32
Perendimi i diellit - ora 16.14
Shkurtimi i ditës për 8 orë e 45 minuta
Hëna e re doli me 7 nëntor
Hëna e plotë do të bëhet me 23 nëntor

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk