Aktuale.dk

Revistë mujore e pavarur

PEDIATËRIT NË DANIMARKË PARALAJMËROJNË: NE I BËJMË FËMIJËT TË SËMURË ME STRES

PEDIATËRIT NË DANIMARKË PARALAJMËROJNË: NE I BËJMË FËMIJËT TË SËMURË ME STRES

Lajme Aktuale

By Bardhyl

Shumë e më shumë fëmijë nga shkollat fillore në Danimarkë janë të sëmurë fizikisht, sepse nuk ndjehen mirë në shkollë.…

More...
ARGJENTINA ASLLANI, NJË TALENTE E RE NGA DANIMARKA

ARGJENTINA ASLLANI, NJË TALENTE E RE NGA DANIMARKA

Lajme Aktuale

By Bardhyl

Argjentina Asllani, një këngëtare 20 vjeçare daneze, me rrënjë shqiptare nga Tetova, ka depërtuar bukur mirë në toplistat më të…

More...
NJË KONFLIKT I MADH, KANOS HORIZONTIN NË DANIMARKË

NJË KONFLIKT I MADH, KANOS HORIZONTIN NË DANIMARKË

Lajme Aktuale

By Bardhyl

Një konflikt i madh sikur në vitin 1998, mund të ndodh në Danimarkë, njofton kryetari i sindikatës më të madhe…

More...
DIASPORA SHQIPTARE E DANIMARKËS, PËR PUSHIMIN E PASHKËVE ZGJODHI EVROPËN

DIASPORA SHQIPTARE E DANIMARKËS, PËR PUSHIMIN E PASHKËVE ZGJODHI EVROPËN

Lajme Aktuale

By Bardhyl

Këtë vit për pushimin e pashkëve, diaspora shqiptare e Danimarkës zgjodhi të mos udhëtojë për në atdhe, por të mbajë…

More...
Shumë e më shumë fëmijë nga shkollat fillore në Danimarkë janë të sëmurë fizikisht, sepse nuk ndjehen mirë në shkollë. Një pediatër shprehet se deri më tani ka shkruar 150...
Argjentina Asllani, një këngëtare 20 vjeçare daneze, me rrënjë shqiptare nga Tetova, ka depërtuar bukur mirë në toplistat më të dëgjuara në Danimarkë me këngën “Deadline”.
Një konflikt i madh sikur në vitin 1998, mund të ndodh në Danimarkë, njofton kryetari i sindikatës më të madhe të punës 3F në Danimarkë. Afër 40% e anëtarëve të...
Këtë vit për pushimin e pashkëve, diaspora shqiptare e Danimarkës zgjodhi të mos udhëtojë për në atdhe, por të mbajë pushim në shtetet e Evropës. Kjo shihet qartë nëpër shoqata,...
Sot u ngritën pllakatat në Kodrën e Diellit në Tetovë për nisjen e ndërtimit të një xhamie në qendrën e skijimit në Kodrën e Diellit në Tetovë. Investitori kryesor...
Nga 1 mars 2017 qyteti i Kopenhagës ndryshoi zonat e parkimit. Kjo do të thotë më pak vende parkimi pa pagesë dhe më shumë rregulla që ju duhet të mbani...
Të shtunën me 21 janar nga ora 10.00 hapet një shesh i rri prej 600 m2 për patinazh mbi akull në Kopenhagë. Sheshi ndodhet afër stacionit kryesor të trenave në...
  Ambasada e Shqipërisë në Danimarkë me seli në Kopenhagë, organizon aktivitet me rastin e shenjtërimit të Nënë Terezës.
Në bazë të nenit 31 paragrafi 2 pika 44 dhe nenit 196-b të Kodit zgjedhor (Gazeta zyrtare e Republiklës ës Maqedonisë, nr. 40/06, 136/08, 148/08, 155/08, 163/08, 44/11, 51/11, 54/11,...
Shqiptaret e Danimarkes mbajne manifestimin kulturor “Ditët e kulturës Shqiptare ne Danimarke”.  Manifestimi mbahet nga data 24 prill deri me 2 maj 2016. Ky manifestim organizohet nga Ambasada e Republikës...

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 6.17

Perendimi i diellit - ora 20.06

Zgjatja e ditës për 6 orë e 53 minuta

Hëna e re do të dalë me 26 prill

Hëna e plotë u bë me 11 prill

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

©  Aktuale.dk